2011-06-27

Nėrinių pynimas vis nepamirštas

Tikrai tikrai nepamirštas :) Ir šeivelės patobulėjusios – visoms naudojamoms prikabinau karoliukus (daugmaž 2-2,5 g papildomo svorio). Tai tikrai padeda, siūlus suvaldyti daug lengviau. Žinoma, kol nereikia ko nors kur nors “čia patempti, ten pakišti, čia patraukti, ten parišti”:

z1-2

O šio savaitgalio rezulatu jau ir girtis galima. Pirmoji dalis pagaliau įveikta. Dabar beliko “tik” intarpus vidury pagamint ir kraštų apdailą. Tikiuosi, kad viskas judės jau daug greičiau. O kol kas vaizdas va toks:

z1-3

Juostelių sujungimas laaabai jau negražus gavosi, bet juk čia – išvirkščioji pusė. Gal gerojoje viskas gerai bus. Galų gale – pirmas blynas. O kad instrukcijas skaitau ne nuo pradžių, o ten, kur man norėtųsi… Na, nėra ką kaltint :)

2 komentarai:

  1. NE-RE-A-LUS grooozis :) PAvydziu baltu pavydu, nes mano juosteles kolkas padetos i sona, ne sezonas joms kitaip sakant. Bet tavo darbas...mmmm, tikras ikvepimas :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Oho... Puikus darbas. O mano rankos vis dar iki jų neprieina. Dabar tik galvoju, kaip tavo tolesni darbai atrodys, kai iš kursų grįši.

    AtsakytiPanaikinti