2013-03-24

Barbė devyndarbė

Kadangi “gavau velnių”, jog nieko nerodau, skubu pasitaisyt :)

Šiuo metu:

  • Intensyviai stengiuosi “pribaigt” vienus melanžinius siūlus ir gaminu servetėles. Kadangi krakmolinimas – labai bjaurus darbas, ir laukiu, kol visas pagaminsiu – tai nieko ir nefotografavau :) Čia ta, kuri “ant vąšelio” šiuo metu; kitų teks palaukt:

srv-003-01

Kaip visada, raštas iš kažkokio žurnalo, bet su aibe ardymų ir modifikacijų, kad būtų gražiau. Na, kažkaip ne taip aš neriu, ir tiksliai pagal šiuolaikius servetėlių raštus nesigauna.

  • Nelabai intensyviai kartais grįžtu prie margučio dizaino. Pradėta jau praeitais metais, bet labai lėtai dėliojasi. Tiesiog atsibosta. Turiu nedidelę viltį, kad šiais metais pabaigsiu:

margutis-001

  • Dar labiau neintensyviai 1,5 nr. virbalais narplioju vienos mašina megztos bliuzelės apačią. Mezgu labai jau kietai, o su tokio plonumo virbalais riešus paskausta greit. Noriu riberio :(
  • Galvoju, ką daryt su viena frivolitė juostele. Turėjo būt dirželis suknelei, bet nesižiūri ta mano idėja. Yra ~70 cm ilgio, galima prailgint. Gal kam reikia? Dėl kainos susiderėsim, tik pigu nebus :D

frivolite-juostele-001

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą