2015-12-14

Edita atskrido

Sako, kad šis angelas vardu Edita (Edith). Pagaliau pavyko.
Apie 30 cm aukščio, apie 30 val. darbo, iš jų – turbūt pusė laiko skirta ardymui bandant pritaikyti raštą savo nėrimo stiliui.



Išmoktos pamokos:
- pirmiausia reikia įsigyti formą, ant kurios bus standinama, o tik po to ją apnėrinėti. Kitaip bus daaaaaug galvos skausmo galvojant, kaip tą nunertą daiktą išstandint.
- prieš standinant tokius daiktus jų visai nereikia sudrėkinti vandeniu. Bent jau "Luga" standinant – nereikia. Tegu persigeria pilnai vien standinimo priemone.
- plaukams sunaudojama be proto daug siūlų.

Ar daryčiau dar kartą? Artimiausiu metu – tikrai ne. Kaip ir lėlių negaminčiau. Per daug ilgo ir murzino krapštymosi su tokiais daiktais juos siuvant, formuojant, šukuosenas gaminant. Per lėtai gaunamas rezultatas tokio tipo darbuose. Kad ir kaip keistai tai skambėtų – nėrinių pynime man "tinkantį" rezultatą aš pamatau greičiau. Taip, 3 cm progreso per savaitę laiko – yra greičiau. Turbūt keistai rezultatus matuoju.

Naudota:
- 30 nr. nėrimo siūlai ("Maxi")
- 1 nr. vąšelis

---
Papildyta: o po pusės metų viskas atrodo deja, taip...

2 komentarai:

  1. Bet gražus rezultatas. Kokia reakcija darbe buvo?
    Ir kaip galvą standinai? Ar ji prikimšta?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Darbe tai vien tik "ach", "och" ir "nežinojau, kad tokių apskritai būna". O ir pabandytų jie kitaip :D
      Šiaip jei jau iš vaikinų rankdarbis komplimentų susilaukė -- tai tikrai nestandartinis turbūt.
      O galva kimšta. ir net įtariu, kad "normaliu" visokiems žaisliukams naudojamu kamšalu. Iš kur jis mano namuose atsirado -- neturiu supratimo. Bet jau kokius 5 metus vis neišmetu. Va ir prisireikė; toliau likučius saugosiu :D

      Panaikinti