2016-03-05

Kačiukų progresas. 5 savaitė



Apie 16% paveiksliuko, 25 x 7 cm, 95 val. darbo.

Šį kartą nusibodo. To šiuo metu kairėje pusėje esančio kačiuko siuvinėjimas buvo "tiesiog darbas". Daug daug visokių tamsių siūlų, nuo kurių liūdna darosi. Kačiukas net vardą gavo -- Depresiukas.

Kad nebūtų taip nuobodu, ir kad lankelis mažiau erzintų, susigalvojau išmokt pradėt ir užbaigt darbą gerojoj pusėj. Sakyčiau, kad pavyko. Kai siūlų galiukų slapstyt nereikia ir nereikia galvot "o kuria eilės tvarka siuvinėt, kad siūlų galus patogiau paslėpt būtų" -- viskas daug greičiau ir patogiau siuvinėjasi. Iš internete esančių instrukcijų man šitos patiko labiausiai:
- http://www.funkandweber.com/starting-thread-with-a-pinhead-stitch/
- https://apinnick.wordpress.com/2009/08/14/pin-stitch-tutorial-part-1/
- https://apinnick.wordpress.com/2009/08/14/pin-stitch-tutorial-part-2/
Žinoma, man kaip visada viską reikia daryti "truputį savaip", tad mano būdas truputį kitoks. Sakyčiau, tai yra abiejų šitų metodų apjungimas. Kai bus įkvėpimo, pabandysiu nufotografuot ir aprašyt.

1 komentaras:

  1. Va va va, apie tai aš ir kalbu: kitas etapas jau galėtų būti rėmas. Tada galėtum abiem rankomis siuvinėti. Dar greičiau darbas judėtų (jis naudingas ir tuomet, jeigu tavo darbe yra pusinių kryžiukų, nes tada mažiau skersuoja darbas, o jis skersuoja net ir gobeleniniu dygsniu siuvinėjant).

    AtsakytiPanaikinti