2017-03-12

Drugelio pabaigtuvės

Pabaigiau. Liko tik įrėmint.



Iš viso 27 val.

Šio savaitgalio darbas:

1. Ūsai. Susukti iš tokio "siūlo".


2. Kūno viršutinė dalis - iš tokio mikšto karpomo daikto:



 3. Sparnų karoliukų apvadai.  Nusibodo... Visą šitą reikalą karpyti 0.5 cm ilgo gabaliukais, ir suvėrinėti / susukinėti. Labiausiai nusibodo todėl, kad drugelio kontūro schema buvo toli gražu neideali. Gaunant instrukcijas tik dalimis kai kur tiesiog nebeliko pakankamai vietos tiem apvadam. Žinat (bent teoriškai) kas ir kaip turėtų būti toliau daroma, kai ką tikrai būtų buvę galima prisiūt kitaip. Tas siūlas pakankamai jautrus visokiems patempimams ir pasukimams "ne taip". Teko pasikankint, kol man pakankamai tinkamas variantas gavosi.
Nusprendžiau, kad vadovausiuos kitų patirtim ir į baigtą darbą žiūrėsiu prie žvakių šviesos. Kad gražiai blizgėtų ir broko nesimatytų.



4. Sparnų blizgučiai. Iš to paties siūlo, kaip ir kūnas. Daug daug karpyta smulkiais gabaliukais ir siūta. Sakyčiau, jei nemėgstate siuvinėti karoliukais - šitas siuvinėjimas irgi neturėtų patikt. Iš principo tas pats, tik dar ir savo "karoliukus" pasigamint reikia :D


5. "Gėlytė" iš karoliukų ir tokio siūlo:



Labai panašus į tą, kuris aplink sparnų karoliukų linijas naudotas, tik minkštesnis ir dar jautresnis bet kokiam patempimui. Sugadint siūlą labai lengva. Tad atsargiai karpyta, dar atsargiau siūta.












Komentarų nėra:

Rašyti komentarą