2009-03-03

"Casa Lana" siūlų antireklama

Nusprendėm išbandyt "Classic Record BBB" merino siūlus iš Casa Lana.

Įspūdžiai:

  • Prastai susukti (kitus merino iš "Gerų akių" neseniai turėjau, yra su kuo palygint)
  • Sutrūkinėję (iš 8 kamuoliukų be nutrūkimų tik 2)
  • Dažai skirti naudot vietoj kūno dažų turbūt. Pirštus gerai dažo, nagai irgi gražiai rausvi.
Skalbimo procesas atrodė taip:


Minčių iš tos giminės siūlų ką nors margo megzt nebeliko. Ir toliau pirksim "Gerose akyse".
Išskalbus, kaip 100% merino ir priklauso, išsitempė. Ar susitrauks (kaip irgi priklausytų) -- bus matyt. Tikiuosi nemalonių siurprizų. O jei jų nebus -- čia jau tik "malonus netikėtumas" :)

14 komentarų:

  1. pati mezgiau is situ siulu jokiu sutrukimu nebuvo graziai mezgesi ir nagai nebuvo nudazyti labai smagus siulas nesiojasi gerai... cia bisky reklama daro ,,gerom akim,, :D net juokinga pasidfare kai paskiauciau

    AtsakytiPanaikinti
  2. e reklama, ne reklama :) Džiaugiuosi, kad tau pasisekė, ir nekokybiško siūlo nekliuvo.
    Čia prieš porą sav. su "Casa Lana" pardavėja viena plepėjom; sakė, kad tiems BBB nuolaidas žada... Pasidalinau tais įspūdžiais, pardavėja patvirtino "na taip, jie tokie, išparduosim, o paskui turbūt nebevešim".
    Beje, nešiojasi tai jie smagiai.. po spalvos užtvirtinimo actu ir ištempimo. Turiu dar vienus tokius nusipirkus; ir jau pirkau žinodama, ko tikėtis. Tai išvyniosiu, išskalbsiu, leisiu išsitempt, o paskui jau ir megzt bus galima.
    Pikčiausia tai, kad pardavėjos apie galimus siūlo "siurprizus" puikiai žino, bet neperspėja. Ir perspėjimas tikrai nereiškia, kad tų siūlų niekas nepirktų -- aš antrus tai nusipirkau :) Tiesa, pirkau jau po gerų metų, kai pyktis praėjo. Tiesiog parduotuve pasitikėjimas didesnis būtų, ir perdarinėt mezginį mažiau tektų. O kuo mažiau permezgi, tuo daugiau kitų siūlų perki, nes laiko mezgimui daugiau lieka :P

    AtsakytiPanaikinti
  3. Anonimiškas2010-08-16 18:35

    Is tiesu si parduotuve tikrai neturi gero ivaizdzio.Negana to,kad siulai prastos kokybes,bet ir pardaveja Virginija labai grubi.Paklausus:(kokioje lentynoje sudeti siulai)net nesiteike atsisukti,mat labai buvo uzsiemusi mezginiais su savom klijentem.I pastaba gavau patarima-nepatinka,pirkit kitoje parduotuveje.Kas beliko daryti?Eiti i kita siulu parduotuve.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Anonimiškas2010-09-11 16:47

    Prastu siulu turi ir "Geros akys" ir "Verpalai" ir kitos parduotuves. Ziurekit kaina! Netaupykit, otaupant nesiskuskit.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Anonimiškas2010-09-11 17:24

    Del aptarnavimo: nueikit i "Verpalus" man buvo sokas.Prisiminsiu ilgai. O i "Geras akys"ir linksma uzeiti,jauna pardaveja net akiu nepakels, vaikstai kaip dziunglese, ir nedrisk paklausti ko nors "apkandzios", tai kad to gero visur pakanka, O gal pirkejos kaltos? Ar jus buvot mandagi? Pardaveja viena, klijenciu daug, su visom vienu metu bendrauti sunkoka. O del Casa lanos, tai ten tikrai patars .Rinkausi siuliukus suknelei maz.vaikeliui, tai turejo pardaveja pavardt, kol isaiskino kad mano isrinkti siulai( moheris plonas) vaikeliui nelabaitinka.O ar tai buvo Virginija, ar kita as nezinau. Bet dekinga uz patarima.Kita butu laiminga kad perka, o cia pardavejos neabejingos.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Anonimiškas2010-09-11 17:58

    O kodel, megzdama radusi tiek mazgu, ir kad mezgant dazo, negrizai i parduotuve ir negrazinai nekokybiskos prekes? Tikrai butu pakeite i kitus siulus.
    As ne pardaveja, bet esu maciusi situaciju, kai parduotuveje viena pardaveja, ja vienu metu kalbina keletas klienciu, tuo pat metu ji ima pinigus ir skaiciuoja perkamus siulus... Tai jei tokiu metu ir tu ko nors teiravaisi, tai nenuostabu, kad buvai paprasyta palaukt. Aisku, itampa susidaro...o ka, negi sunku palaukt? Ir kodel manai, kad ji su ,,savo klientemis" kalbejo? Juk ir tu kliente tokia pati!

    AtsakytiPanaikinti
  7. Anonimiškas2010-09-15 22:14

    Aš pirkau siūlus daugelyje siūlų parduotuvių, bet labiausiai man patiko pirkti "Casa lanoje". Pardavėjos nuširdžiai pataria ne tik dėl spalvų, bet ir dėl pasirinkto modelio.
    Ačiū "Casa lanai" ir ten dirbančiam kolektyvui

    AtsakytiPanaikinti
  8. Labai aisku,kad buves konfliktas pardavejos su pirkeja.Dabar vyksta atsirasinejimai,kad pirkeja neteisi.Netiesa.Visu pirma ka darai-daryk gerai,o antra lai tokius klausimus sprendzia vadovai

    AtsakytiPanaikinti
  9. Na, mergaitės ir berniukai (kadangi daug anonimų -- lyties nežinau :)), neįsijauskit peštis, čia ne "supermamų" forumas ir ne "delfi" komentarai. Buvo nekokybiški siūlai, parašėm įspūdžius, kas paskaitė -- gal tos firmos siūlus pirmiausia išskalbs nusimezgę pavyzdėlį, o ne iš karto didelį daiktą gamins, kurį paskui ardyt reiks.
    Jūs bent jau į datą pažiūrėkit, kada rašyta, gal tos partijos siūlų jau seniai seniai nebėr.

    AtsakytiPanaikinti
  10. nekokybiski siulai - problema, sutinku. O "nekokybiska" pardaveja???? kas tai. Siulus galima grazinti, buna kad kol neisbandai, tai ir nezinai kas per daiktas. Praejo 3metai, o reikalai nepasitase. Pakeista pardaveja bet kiek uzeinu vis ant baro kedes sedi: tia valgo, tai snaudzia, tai seip "nosi krapsto", kompetencijos - nulis, bendrauti nenori, grubi ir neatidi. klausimo daznai net negirdi

    AtsakytiPanaikinti
  11. Anonimiškas2014-04-24 14:55

    Paskaicius susidaro vaizdas kad as ne i ta parduotuve uzeinu ;-D,kazkaip nesusiduriau matyt su ta pikta pardaveja ;-D Man ten visad malonu uzeiti,galima ir paklausti ir pasitarti,ir grazinti ir pasikeisti. Daugiausia siulus cia ir perku.
    Kalbu apie Casa lana.

    AtsakytiPanaikinti
  12. Anonimiškas2014-07-19 19:07

    Parduotuvės Casa Lana yra ir Kaune, ir Vilniuje, gal apie skirtingas ir kalba eina. Kauno parduotuvei priekaištų neturiu (tik gal kad labai daug gražių siūlų..., kainos taip pat neblogos, bet... kokybė gera), o Vilniuje nesu buvusi.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O Vilniuj jau nebera parduotuves. Liko tik Kaunas. Bet viksta negeri dalikai. Siulu mazeja( nauju rusiu). O tai kas liko, tai problemos su partijom. Ir Kauno situacija prasteja. Labai prasteja.

      Panaikinti
    2. Apsilankykite casalana.lt - jau yra idetas katalogas, azada atidaryti internetine parduotuve - viskas is tikruju gerai. Kauno Casa Lana siemet kaip niekad turtinga idomiais, kitokiais siulais :)

      Panaikinti