2010-02-09

Juostelės tikrai banguojasi!

Gadinam siūlus toliau. Persipaišom raštą. Ir kas sugalvojo tas knygas, kuriose raštas ne ant languoto popieriaus? Proporcijų padidinimas yra kažkas TOKIO; na, bet susidorojau. Išbadom skylutes ten, kur bus raštą formuojantys smeigtukai (taip, skylučių būtinai reikia):
bj-01
Susmeigiam pradinius smeigtukus ir užkabinam šeiveles. 6 smeigtukai, po 2 poras šeivelių ant kiekvieno:
bj-01-21-48
Apsikabinam intrukciją, fiksuojam laiką – 21:48 – ir bandom kažką narpliot. Brrrr… Pirmas įspūdis baisokas, bet gan greit viskas pasidaro normalu.


23:11 rezultatas:
bj-01-23-11
Daaaaug broko. Kažkas akivaizdžiai ne taip – juostelė “susilenkimo” vietoj akivaizdžiai norės išsiskirti į atskiras dalis, ir banguojasi viskas, kas tik įmanoma. Neriant vąšeliu tokius daiktus turėjo būt neriamas žemesnis stulpelis, tai ir čia akivaizdžiai siūlas turėtų kažkaip “žemėti” (na ir sugalvojau terminą…). Skaitom instrukciją toliau :)
00:16 – vaizdelis gerokai geresnis, pagaliau supratau, kaip tai daroma:
bj-01-00-16
Broką mesim lauk ir bandysim nunarpliot gražią juostelę. Bet jau rytoj... hm… ale kad “jau rytoj”. Tada turbūt šiandien-rytoj-poryt.
Ir jaučiuosi beveik “suaugus” plonesniems siūlams. Bet gal dar kol kas polinkį į minimalizmą slopinsim.
Kažkas GAUNASI! Kas turit gražių plonų siūlų – galit atiduot, sunaudosim “kada nors”. Nenumaldomai artėja servetėlių metas :)

3 komentarai:

  1. Viskas, jau graužiu nagus, kad šį savaitgalį išvažiuoju... Aaa, noriu niekur nevažiuoti, likti namie ir bandyti, bandyti. Koks bandymas. O ir rezultatas yra...

    AtsakytiPanaikinti
  2. Na, bet savaitgalis laaabai ilgas, spėsi dar. Va važiuodama "apsišarvuoji" kantrybe, o paskui jau ir bandyt galima. Arba nuvažiavus į vietą bandyk, žmones pašiurpint bus gera proga; juk visai įdomu :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. jooo čia tai gėris !!! tau medalis uŽ tokią kantrybę !!!

    AtsakytiPanaikinti