2011-04-06

Naujas žaisliukas

Ir vėl… Tikrai suaugę niekuo nuo vaikų nesiskiria, tik žaisliukai brangesni. Ech, mes…

O buvo taip…

Sugalvojau aš, kad pagaliau reiktų pabaigt prieš (hm… 1,5?) N metų pradėtą bliuzelę su airiško nėrimo elementais. Kadangi siūlas – melanžinis, toks “labai margutis” gavosi. Viršus – “airiškas”, apačia – kažkokie nerti stulpeliai. O pačioj apačioj tas “margumas” visai kitokio pobūdžio gavosi dėl platinimo.

Pragulėjo ta bliuzelė… Apsimečiau, kad bandau nunert rankoves, o iš tiesų – na, nepatiko man ta “pati apatinė” dalis. Nesižiūri… Pagaliau nutariau, kad neverta savęs apgaudinėt – na, nunersiu aš tas rankoves, bet kas iš to – nepatiks bendras vaizdas. Išardžiau ir nutariau, kad apačią reikia ne vąšeliu, o virbalais gamint.

Pamezgiau. Sąžiningai beveik dvi dienas, gavosi kokie 10 cm ratu mezgant vien gerosiom akim (siūlai ploni, normalūs žmonės turbūt su 2,5 nr. virbalais megztų, tai man 3 – kaip tik). Ir supratau, kad turbūt niekada nebegalėsiu megzti taip, kaip anksčiau, iki savo tos bjauriosios “profesinės ligos” nuo kompiuterio, kai galėdavau po 8 val. be sustojimo megzt. Skauda… Taigi, skubiai galvojam išeitį, nes:

- parduotuvėse “padorių” daiktų beveik nėra (na gerai gerai, yra, bet per ilgai paieškos trunka)

- megzt norisi, kitokius rankdarbius daryt ir rankas pasaugot kokiems nors “įdomiems” japoniškiems raštams irgi norisi

- … ir noriu Naujo Žaisliuko! Čia turbūt svarbiausia, ar ne? :))

Taigi, vakar vakare mano namuose apsigyveno mezgimo mašina (Silver Reed SK840), va! Pasigyriau visam pasauliui, einu toliau mokintis žaist.

4 komentarai:

  1. Sveikinu:)
    As irgi turiu, tik sena. Ir taip pat isisgyjau tokiems nuobodiems dalykams megzt :P

    AtsakytiPanaikinti
  2. Sveikinu su tokiu puikiu pirkiniu. Aš vis pasvajoju, pasvajoju... Ypač kai pabosta ką nors didelio iš plonų siūlų lygiu raštu megzti. Gal kada nors ir nusipirksiu.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Sveikinu įsigijus nuostabų Žaisliuką,išmokusi žaisti su ja pasigirk kaip patiko procesas ir ar verta pirkti, nes aš irgi turiu tokią svajonę

    AtsakytiPanaikinti
  4. pas mane neva-5..aišku su silver reed nepalyginsi, bet ir tai įdomu;))
    sėkmės žaidžiant ir kuriant;)

    AtsakytiPanaikinti