2011-08-27

Medvilninių siuvimo siūlų paieškos

Po ilgo ilgo laiko nusprendžiau pasivaikšioti po rankdarbių reikmenų parduotuves. O kad nebūtų labai nuobodu, susigalvojau tikslą – paieškoti kuo plonesnių medvilninių siuvimo siūlų (o gal “mano” nėriniams tiks…)

Po pirmų dviejų parduotuvių tikslą pakoregavau. Apėmė beveik sportinis azartas – surasti apskritai kokius nors medvilninius siuvimo siūlus. Paieškų metu labiausiai patiko pardavėjos: paklausus “ar turite kokių nors medvilninių siuvimo siūlų?” dažniausiai pasižiūri kaip į laaabai nesveiką :) Na, sutinku, kad mano požiūris į rankdarbių reikmenis nėra ypač “sveikas”, bet šį kartą aš juk neklausiau apie 180 Nr. siūlus…

Trumpas reziumė:

  • Šiuolaikiški medvilniniai siuvimo siūlai (net ir nemažas spalvų pasirinkimas) Kaune yra tik (?) siuvimo reikmenų parduotuvėje ant Savanorių ir Ožeškienės g. kampo. Deja, man jie per stori (Nr. 100 :))
  • Visokių neaiškių medvilninių siūlų galima rasti nebent pas bobulytes turguje.

Klausimas tautai: o kur perka siūlus skiautinių siuvėjos? Juk jiems rekomenduoja medvilninius. Aš čia apie tuos skiautinius, kurie iš pakankamai brangių medžiagų, kurias saugo nuo “supjaustymo” (ką gali padaryti sintetinis siūlas)…

Išvada: kad ir kaip norėčiau padėti Lietuvos prekybininkams, ir toliau siūlus teks siųsti iš užsienio elektroninių parduotuvių.

4 komentarai:

  1. Aš ne LT, bet pas mus visur pilna Coats Cotton

    AtsakytiPanaikinti
  2. Pradėjus skaityti tekstą pirmoji kilusi mintis: optimistė... Beje, kai važiuosi į Vilnių, duok žinią, parodysiu vienus lininius siūlus, jeigu patiks - galėsiu pasidalinti (tik reikėtų sužinoti prieš kelias dienas, nes jie yra kažkur tarp 80+ kilogramų...)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Agne, tai aš Vilniuj kokius du kartus per savaitę būnu :) Tik kad maršrutas prasideda ir baigiasi "Verslo trikampis"->Lukiškių a. rajone, ten siūlų mainams ne geriausia vista turbūt :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Tiesiog tobula... Gi būni visai prie mano darbo.

    AtsakytiPanaikinti