2015-02-16

Margų siūlų pribaiginėjimas

Ir vėl po ilgos pertraukos išsitraukiau tokius baltai / geltonai / oranžinius siūlus. Panašu, kad šį kartą jau nebenumesiu su eiliniu keiksmu "ir vėl nieko ant jų nesimato".

s002-001

Aišku, eilinį kartą jiems priedo ieškodama pažeidžiau taisyklę "daugiau jokių naujų siūlų". Bet juk tikrai reikėjo, tiesa? Na, gal nebūtinai tiek kamuoliukų, kiek atsirado... bet negi po vieną pirksi?

2 komentarai:

  1. Šis variantas labai gerai atrodo, lauksiu užbaigto rezultato. O ką su violetiniu siūlu darai? Pagalbinis? Na, ir labiausiai smalsumą žadinantis klausimas: tai kiek kamuoliukų nusipirkai? Ir kokie čia siūlai?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Su violetiniu -- vis bandau išmokt siūlų pabaigą paslėpt, kad adatos naudot nereiktų. Tik dažniausiai viską per tampriai padarau, ir nepavyksta.

      O kamuoliukų -- tik 5 mažiukai. 4 tos "jūrinės" spalvos (paėmiau visus likusius, kad tikrai užtektų :)) Vienas -- kažkoks geltonas. Pasiteisinimas pačiai sau -- tokio gamintojo pavadinimo dar nemačiau, reikia pabandyt. Ir visai nesvarbu, kad iš tiesų -- visi tie siūlai tokie patys turkiški, greičiausiai ir tame pačiame fabrike gaminami. Aiškiai kokią etiketę randa, tokią uždeda tai siūlų partijai.

      Panaikinti