2015-02-07

Truputis pakeitimų

Kadangi tiesiog meistriškai išsisukinėju nuo visokių rankdarbių, nusprendžiau truputį pakaitaliot šito puslapio išvaizdą ir suvienodint su vienu "vis dar pusiau slaptu" anglišku. Jei kam nors pritrūks archyvo pagal datas -- sakykit, įkelsiu atgal. Man atrodo, kad šiais laikais visi jau tag'us naudoja, ir datos nieko nebedomina. Jei tag'us naudojančioms patogiau "senoviškas" variantas, kur tiesiog sąrašas pateiktas -- irgi galiu atkeist. Dabartinis vaizdelis tiesiog man pačiai įdomesnis -- vizualiai pamatyt, apie ką daugiausiai rašinėju (kai netingiu). Tik tai visai nereiškia, kad jis yra patogiausias naudojimui.

2 komentarai:

  1. Na, forma lieka forma, bet aš tekstų pasiilgau, vaizdų. Kiek mačiau, ieškojai idėjų, ką iš melanžinių siūlų daryti. Ar galima tikėtis, kad greitai ir nuotraukų atsiras. Ar vis dar remontai ir kiti darbai neleidžia pomėgiais užsiimti?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Nelipk ant sąžinės... Gi sakau, kad mokausi meistriškai išsisukinėt nuo rankdarbių :D
    O šiaip:
    - Po truputį mažinu "smulkių pasiteisinimų", kodėl negaliu vieno ar kito plano įgyvendint, kiekį. Dizaino ir dar kelių smulkmenų pakaitaliojimas -- tai pačiai darbų kategorijai priskirta.
    - Labai stengiuosi nuo mamos neužsikrėst hardanger siuvinėjimo virusu. Kol kas sekasi, bet nežinau, ar ilgam.

    O tas margas melanžas -- kažkokia tragedija. Dar kokias tris idėjas išbandysiu, ir baigsis kamuoliukas kartu su mano kantrybe :D Ale blogoji dalis ta, kad tokio stiliaus aš jo dar turiu... ir tokios, ir kitokių spalvų, bet esmė tokia pat -- staigūs šuoliai tarp spalvų ir niekas nesižiūri.

    AtsakytiPanaikinti