2015-08-10

Rankdarbių atostogos

Ką gi belieka veikt, kai nekenti karščio, o lauke – pastovūs ~+30(+)? Tik mažint siūlų atsargas. Bent dar viena tokia, tik kitos spalvos – bus. O dėl daugiau – galvosim.

 

Engeln33b-01

 

Dizainas: Erich Engeln; 33 B modelis (82 eilės).

Skersmuo: ~37 cm

Siūlai: (turbūt) Steinbach Wolle Maxi; ~40 g / ~220 m

Virbalai: 1.75 / 1.5 nr (paaiškėjo, kad su valu 1.75 nr neturiu ir parduotuvėj šiuo metu nėra; tiko ir 1.5)

Vąšelis: 1 nr.

6 komentarai:

  1. Gražu :) Bet, kaip ir sakiau, man norėtųsi ją labiau išblokuoti...

    Beje, o kaip nėriniai gyvuoja?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na pažiūrėsim, gal kai kitas 3 pabaigsiu kas nors išvaizdoj pasikeis. Jei bus įkvėpimo :D

      O nėriniams šiais metais laiko dar nenumatyta. Bet kitų rudenį jau greičiausiai ir vėl kas nors pajudės. O gal ir anksčiau. Aišku, jei kokio nors kito rankdarbio "liga" neužsikrėsiu. Puola čia visokie po truputį paslapčiom..

      Panaikinti
    2. Aš irgi kitų rudenį planuoju prie jų grįžti. Tik kad iš mano planų paskutiniu metu gerokai juokiamasi ir jie vis keičiami... Bet gal vėl koks masterclass'as bus?

      O kokios ligos dabar puola? Labai smalsu... Įtariu, kad apžiūrima, ko namams reikia, ir pagal tai ligos atsiranda. O gal kas gudresnio?

      Panaikinti
    3. Dabar mama virusą platina. "Užsikrėtė" hardangeriu. Tai šitam vienam dar atsilaikyčiau. Ale jo derinukai su "bargello" -- kažkas Tokio (nežinau, kaip lietuviškai tai vadinasi, jei apskritai koks nors vertimas yra)... O "bargello" dalis mamai nepatinka. Dabar vieną gamina ir pastoviai aiškina, kad kito tai jau nebus, nes nuobodu. Tai panašu, kad teks pačiai mokytis, kad tuos "ypač gražius" pasidaryčiau :D Na, bent vieną. O paskui bus kaip visada -- išmokau, viskas aišku, nebeįdomu... Ir eisiu ko nors naujo ieškot.

      Panaikinti
    4. Hardangeris su bargelo skamba įdomiai. Įdėk vaizdų, ką tu ir tavo mama darot. Bet ji hardangeriu, kiek prisimenu, jau senokai siuvinėja? Ar aš kažką maišau?

      Panaikinti
    5. Kai tik ką nors turėčiu -- būtinai. Kol kas tik google images "hardanger bargello" pasiūlyt galiu :)

      Panaikinti