2015-11-22

Barbė devyndarbė

Kaip visada – vienu metu N pradėtų darbų. Čia kai kas vėl "nieko neveikimu" po truputį kaltint pradeda, tai keliu ataskaitą:

 

1 + 2:  pora hardangerio suvenyrų, kurie laukia savo eilės būt iškirpti. Tarp tų dviejų yra vieta trečiam mini darbeliui, tad bus kerpama tik po to, kai ir trečią išsiuvinėsiu. Medžiagą taupom :)

h005_01

 

h006_01

 

3: neriamas angeliukas. Įtariu, ka jau visas angelas gausis. Šiuo metu daugiau ardau, negu neriu. Rankdarbiautojos rusiškuose forumuose apsirašiusios raštą, bet man jis ne ypač tinka. Nesuprantu, kuo kitaip aš neriu, negu didžioji dalis žmonių. Pastaraisiais metais beveik visus raštus reikia adaptuot sau, ir nemažai.

O angelo prireikė todėl, kad šiais metais darbe ofiso puošimo tema – "Angelai". Namie nieko tokio neturiu, pirkt – "ne lygis", ką nors paprasto nert – dar labiau "ne lygis". Tai susiradau tokį, kuris man įdomus. Kai kas nors gausis – bus dar vienas galvos skausmas, kaip tokio dydžio daiktą išstandint. Bet pirma su raštu susitart reikia... Kol kas panašu, kad viršutinę dalį įveikiau.

angel_edith_01

2 komentarai:

  1. Pažiūrėjau į angelą, tada į tai, kiek liko siūlo, ir pagalvojau: pakaks ar nepakaks? Jeigu pakaks, tada turėtų linkti tiek nedaug, kad galėsi pasakyti: baigiau. O jeigu ne :D Na, siūlų juk nebūna per daug. O gal būna? :D :D :D Sėkmės neriant. Baisiai smalsu išgirsti standinimo istoriją.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O kodėl tu manai, kad tik tiek siūlų yra? :D To iš mūsų naivu būtų tikėtis... To likučio beveik visam sijonui užteko (pats pats kraštas jau iš kito gamintojo siūlo). Jei kas nors ir pamatys -- o čia toks meninis sumanymas buvo. Tik netikiu, jog pamatys -- net ir žinant, kad kažkur siūlas keitėsi, nelabai matosi.
      Tad teoriškai vos vos kitokie sparnai tik bus. Manau, kad įkišus į kokią nors bjaurią standinimo priemonę visi tie siūlai suvienodės.

      Panaikinti