2010-09-27

Pabaigiau gėlytę!

Aš savimi labai labai didžiuojuosi :)

Kaip nesiuvinėjančiai gavosi labiau nei “neblogai”. Gyvai atrodo daaaug gražiau. Daugiau… gal kada nors bus. Kol kas – smalsumą patenkinau, save įtikinau, kad ir tai padaryti galiu. Eisim nebaigtus darbus bandyt pabaigt :)

7 komentarai:

  1. Labai graži gėlytė. Ko gero ją išsiuvinėti buvo daug paprasčiau negu užbaigti pradėtus darbus :D Visgi kažkodėl kirba toks įtarimas, kad greitai tu sugalvosi sudėtingesnę kokią išbandyti...

    AtsakytiPanaikinti
  2. Įtarimas neteisingas :P Pradžiai eisiu išbandyt N pigesnių medžiagų ir pabandyt suprast, ant ko dar galima siuvinėt. Nes tos oficialios "rankdarbinės evenweave"... na labai labai labai kainos "kanda". Servetėlės už tokias kainas man nepatinka. Naudot gaila būtų gi :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Beprotiškai fantastiška :) Didžiausi sveikinimai :)
    Ale jau gražu.... Nigaliu, kaip gražu :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Dėkui dėkui. Man irgi labai labai gražu, taip ir įsivaizduoju ką nors tokio diiidelio. Na, gal kada nors. Nors tokio dydžio staltiesėlės po puodeliu arbatos vietoj padėkliuko -- irgi labai neblogai. Tik va bendradarbės sakė, kad naudot būtų gaila :D

    AtsakytiPanaikinti
  5. Guoda, jeigu tiks medvilnė, o ne linas, tai turiu tokiems dalykams tinkamos lietuviškos, už kurią mokėjau netgi maždaug po 8 litus už metrą. O metrų nusipirkau ne vieną ir ne penkis... Tad jeigu prireiks, duok žinią. O aš pabandysiu dar ir lietuvišką liną tinkamą surasti.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Gal ir tiktų, iš kur man žinot? :) Pabandyt reikia. O šiaip -- neieškok kol kas, neieškok. Gi aš žadėjau senus darbus eit pabaigt.
    O ir medžiagų visokių pabandymams namie daugiau nei reikia. Tai va kai visas išbandysiu ir nieko nesigaus -- ieškosim iš naujo. Didžiausias pliusas -- aš jau žinau, ką iš tų visų elementų reikia bandyt, kad greit suprastum, ar tinka.

    AtsakytiPanaikinti
  7. Tikrai nerealus darbelis, labai gražu, labai, labai...

    AtsakytiPanaikinti