2010-11-15

Filosofija apie prekes rankdarbiams

Apsilankiau aš “Casa Lana” eilinį kartą. Šiaip patikrint, o gal ką nors įdomaus turi. Kartais siurprizų pasitaiko gi :)

Buvo kaip tik siurprizų diena: atsivežė laikiklius šeivelėms! Va tokius:

image

Prym’u aš per daug nepasitikiu, bet iš pirmo žvilgsnio atrodo naudotina. Pasiėmiau, pačiai gamint nereiks (nors jau gamint pradėjau :))

Filosofinė dalis:

Nesuprantu aš verslo subtilybių. Paaiškinkit jūs man durnai, kuriems galams vežtis TIK tokį daiktą, kai visoj Lietuvėlėj nė su žiburiu nerasi nei šeivelių, nei pagalvėlių? O laikiklių pačioj pradžioj tikrai nereikia net ir tokiems tinginiams, kaip aš :D  Mano manymu, jei bandai “prastumt” naują rankdarbių rūšį, tai ir vežk pilną “bazinį komplektą” už daugmaž priimtiną kainą tiems, kurie pakankamai išprotėję, kad tai pabandytų :)

Pabandžiau pasiaiškint, ar ruošiasi vežtis šeivelių / pagalvėlių. Atsakymas buvo toks panašus į “na… mes čia pabandymui.. turbūt ne….”. Nesupratau aš jų, nuoširdžiai nesupratau. Žinoma, didelis dėkui už tai, kad atsivežėt. Tik va jei su kita siunta didesnį kiekį tik laikiklių atsivešit – labai abejoju, ar bus klientų; juos “užsiaugint” reiktų…

O šiaip -- aiškintis buvo įdomu: kaip užsieny kalbos nemokant. “Susibaksnojom” pagal paveiksliuką ant laikiklių :D

3 komentarai:

  1. Taigi jie nežinojo, ką atsivežė. Viskas čia aišku. O tu tikėjaisi, kad jie kažką apie šitokius nėrinius girdėjo... Optimistė...

    AtsakytiPanaikinti
  2. Preis pora metu as taip pat ieskojau, ar galima seiveliu rast Lietovoj. Paklausiau Coats, ir jie man pasiule ... butent siu laikikliu. Paklausiau ir as ju: "Kam vezat laikiklius, jeigu seiveliu nevezat". Atsakymas paprastas - pirmiausia, ju (seiveliu) neturi (nei vienam Coats prekiu kataloge nemaciau, o juos labai gerai apziurejus), antra - neturetu pirkeju. Tad seiveliu tikrai nelaukit - ju nebus. O as nustebusi, kaip isvis musu verslininkai tokia prekia paeme. Nes ju supratimu, reik pardavinet tik labai paklausias prekes.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Aš taip pat tuos laikiklius mačiau ir panašų pokalbį turėjau. Dar paaiškinau, kad jeigu viską atsivežtų iš eilės šiai rankdarbių rūšiai, tai būtų mane kaip pirkėją jau turėję, o net neabejoju, kad ir daugiau tokių atsirastų, bet jie tik pečiais patraukė ir nieko nepažadėjo.

    AtsakytiPanaikinti