2015-09-02

Hardanger ir bargello

Mano mamos darbas. Sako, kad artimiausiu metu prie bargello nagų nekiš, nes per lėtai rezultatas pasimato. Užsiiminės ir toliau "grynu" hardangeriu.

hardanger_bargello_small

3 komentarai:

  1. Gražu... Fantastiškai atrodo. Man irgi prisireikė. O gal galima detalių (koks audinys, kokie siūlai, na, pagal ką siuvinėjo, jeigu ne pačios kurtas motyvas).

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveikinu įstojus į "man irgi reikia" klubą. Detalių... Juodas linas, arba iš "kasiulai", arba iš "Lino namų". Apytiksliai 32-35 cnt. Supaisysi tas atsargas ten.
      Siūlai -- "kažkokie tinkamo storio". Kažkas, ką Klaipėdos parduotuvėse rado ir tiko. Pagal senovinius bendrinius pavadinimus -- "irisas", pagal šiuolaikinius -- "maxi". Bet iš tiesų nė vienas, nė kitas. Kažkas tos "veislės", ir tiek. Ir įtariu, kad sintetika, o ne medvilnė. Kai kada nors pas mane atsiras tas grožis -- bus aiškiau.
      O siuvinėjo pagal mokytojos iš passionforum.ru duotą medžiagą. Jei labai prireiks -- paieškok internete, manau, kad rasi be didesnių problemų.

      Panaikinti
    2. Na, šiuo metu "man reikia" pirmiausiai nori vieną moterį surasti (jeigu ji dar gyva); facebooke apie ją rašiau. Bet kai grįšiu po mokslų... Gaila, kad Heidelberge su siuvinėjimais prastai. Bet gal bent lovatiesės viršų pasisiūsiu :D

      Panaikinti