2016-03-12

Kačiukų progresas. 6 savaitė

Apie 22% paveiksliuko, 34 x 7 cm, 122 val. darbo.

 



Po truputį artėju link vidurinės dalies pabaigos, liko paskutinis kačiukas. 

Manau, kad jau galiu sakyt -- ne, sekančio darbo kryžiuku ilgai nebus. Ne mano čia rankdarbių stilius. Jei ypač gerai jausčiau atspalvių skirtumus, ir pagal kokias nors nuotraukas iš dešimčių siūlų dėliočiau "savo" paveikslus -- galbūt būtų įdomiau. O dabar -- tiesiog mechaninis darbas, įgyvendinant kažkieno kito fantazijos rezultatą. Nuo-bo-du.




3 komentarai:

  1. Suprantu tave. Aš po truputį bandau užbaigti pradėtus darbus, bet tai irgi nelengvai sekasi. O šiaip, šiais laikais dauguma schemų daromos kompiuteerinėmis programomis, tad visa kūryba vyksta prie kkompiuterio, o po to visvien lieka automatiškas darbas.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tai niekas juk nedraudžia kurt senoviškai :D Ale tokiam kūrimui pusiau dailininku reikia būt, kad su visokiais atspalvių niuansais galėtum žaist.

      Na, dabar bet bent jau galėsiu labai rimtai sakyt, kad "ne mano rankdarbių tipas" ir "taip, bandžiau, ir taip, kokybišką rinkinį bandžiau".

      Panaikinti
    2. Radau vakar nuotrauką, kur, panašu, senoviniu būdu kryžiuku siuvinėja: https://www.flickr.com/photos/sewlittletime-jenny/6271783935/in/dateposted/

      O man dar teks su kryžiuku "padraugauti", kol turimus rinkinius užbaigsiu. Na, gražių piešinių turiu...

      Panaikinti